Siirry pääsisältöön

Päivityksen aika...

Johan on taas kuukausia kulunut viimeisimmästä päivityksestä! Facebook sen sijaan päivittyy suhteellisen usein, joten halukkaiden kannattaa seurailla meidän tekemisiä Rogue League - kelpies sivuilta ;)

Mutta laitetaan tännekin pikaisesti kuulumisia. Edellisen päivityksen jälkeen terveystarkeissa on Kitkan ja Narnian lisäksi käynyt myös Arlo (TR Occamy). Muuten näytti hyvältä, mutta silmistä löytyi 2 asteen PHTVL/PHPV, joka ei onneksi kuitenkaan haittaa koiran elämää.Näyttelyissä pyörähdettiin pari kertaa. Maaliskuussa Pepe haki toisen sertinsä Joensuun Nord-näyttelystä, saaden myös Nord-SERT ja ollen VSP. Pääsiäisenä käytiin Imatralla Terran ja Narnian kanssa; Narnia JUN EH ja Terra VAL ERI. Tuusniemelle heinäkuussa osallistui Pepe, Narnia ja Kitka. Pepelle koko potti eli viimeinen serti sekä ROP. Narnialle AVO EH ja Kitka hienosti NUO ERI ja vara-SERT, PN3.

Mh-testin suoritti syksyn aikana hienosti 4/5 TR-pentueesta. MH-testien tulokset löytyvät KoiraNetistä. Myös Pepe kävi kesällä läpäisemässä MH-testin ja hieman myöhemmin myös luonnetestin pistein 172++. Luonnetestin myötä Pepestä tuli FI MVA.Elmo (TR Niffler) on aloittanut tokouran upeasti kahdella ALO1 tuloksella pisteillä 189 ja 190,5! Myös Terran kanssa edistyttiin pitkästä aikaa toko-kokeeseen ja tehtiin ihan hieno VOI1 suoritus.

Agilityssä Narnia ja Kitka aloittivat kisauransa ja Kitka onkin tähän mennessä jo kaksi nollaakin kerännyt kisakirjaansa. Pepe nousi kakkosiin kesäkuussa ja Terra osallistui SM-kisoihin sekä yksilöissä että joukkueessa. Yksilöistä ei mainittavaa, mutta joukkueena tehtiin ihan hyvää tulosta ja oltiin lopulta pikkumakseissa 7. sijalla.

Nimra täytti jo 1v kuukausi sitten ja siitä on kasvanut oikein kiva junnu. Se on rauhallinen, mutta treenatessa löytyy toimintaakin. Palkkautuu hyvin niin leluilla kun nameillakin. Nimra avoin ja pitää ihmisistä, mutta pientä teinimörköilyä on havaittavissa. Paimentamassa käytiin muutaman kerran kesän aikana ja Nimra syttyikin kivasti lampaille, annetaan nyt homman hautua ja jatketaan taas ensi vuonna. Agilityä ollaan aloiteltu maltillisesti ja hieman tokojuttuja tehty omaksi iloksi. Mietin nyt kovasti veisinkö sen kuviin jo tämän vuoden puolella vai vasta ensi vuonna...Narnian kanssa ollaan parhaillaan hajutunnistuskurssilla ja tyyppi loistaa osaamisellaan. Vaikka pieni kelpie ei aina oikein meinaa pysyä housuissaan, niin keskittyminen on kuitenkin tosi hyvä kun hommia tehdään. Viime kerralla radalla oli jo kolme purkkia, yksi oma (eukalyptus) ja kaksi häiriötä (kumihanskat ja home), eikä häiriöt haitanneet ollenkaan oman löytymistä. Muutkin kelpit on saaneet kotona treenailla samat treenit Narnian lisäksi ja tarkoitus olisi jossain vaiheessa kokeilla ihan oikeita NW-kokeita.

Tulevana viikonloppuna matkataan Kuopioon ja ohjelma tulee olemaan hyvin agilitykisojen täyteinen. Narnia starttaa molempina päivinä kolme rataa, Pepe lauantaina kolme 2-lk rataa ja Terra sunnuntaina kolme 3-lk rataa. Meidät siis löytää aika tiiviisti Koiramekasta, jos joku haluaa tulla moikkaamaan :D

Kommentit