Siirry pääsisältöön

Tulospäivitys

Nyt on kaikki ensimmäisen pentueen koirat läpivalaistu, kiitos omistajille! Vaikka vähän kaikkea löytyi, niin ainakaan tällä hetkellä ne ei vaikuta koirien elämään ja toivotaan, että tilanne pysyisi myös tällaisena. INCOC-palvelussa näkyvät myös terveeksi todetut olat Kitkalta, Narnialta ja Elmolta.



Myös Nimra kävi terveystutkimuksissa. Harmillisesti Nimralla myös VA1-muutos selässä T13-nikamassa eli vaillinaisesti kehittynyt viimeinen kylkiluupari, aivan kuten Kitkallakin. Muilta osin onneksi terve, myös olat lausuttu puhtaiksi INCOC:ssa. 



Viime päivityksen jälkeen Elmo ja Salli ovat vielä tehtailleet tokossa ALO1 tuloksen sekä rallytokossa hyväksytyn tuloksen alokasluokassa. Narnia nousi agilityssa kakkosiin viime vuoden vikoissa kisoissa ja kävi kokeilemassa kakkos luokkaa viime viikonloppuna Lappeenrannassa, ilman tuloksia tällä kertaa. Myös Terra kisasi Lappeenrannassa 2 hyl ja yhden 10 arvoisesti. SM-nollat vielä siis odottaa karttumistaan. Kitka on käynyt kisailemassa agilityssä ykkösissä ja onkin hankkinut yhden luvan lisää ykkösistä.



Kommentit