torstai 3. tammikuuta 2019

Loppuvuoden tuloksia

Terra kävi 28.10. JoA:n rallykokeessa ja teki parhaimman rallysuorituksen ikinä. Yhtä pistettä vaille täydet pisteet ja luokkavoitto sekä RTK1.


Samana viikonloppuna Pepe (Dutch Dynamite Dazzler Daz) korkkasi kisauransa. Ensin Tanja ja Pepe kirmailivat JoA:n seuramestiksien maksimöllien voittoon tuloksella 5. Sieltä suoraan parivaljakko meni ensimmäisiin rallykokeisiinsa Poksille ja tekivät hyväksytyn 85 pisteen suorituksen. Vielä seuraavana päivänä toisista rallykokeista 82 pisteen suoritus. Hienosti aloitettu ura! Lisäksi Pepe on nyt tutkittu luustoltaan ja silmiltään täysin terveeksi <324.11. osallistuttiin Poksin aksakisoihin ja testattiin samalla heidän hallinsa uutta mattoa. Matto tuntui oikein hyvältä, mutta kisat ei siitä huolimatta onnistuneet halutulla tavalla, ei siis tuloksia. Kontaktit oli aivan levällään, kun Terra loikki ne yli, minkä takia loppuvuosi treenattiinkin niitä erikseen. Alla videolla ehkä paras suoritus..


Pepe starttasi ensimmäisen kerran virallisissa kisoissa samoissa karkeloissa. Heillekään ei tuloksia, mutta hyviä pätkiä molemmilla radoilla. Videolla aksarata.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti