Siirry pääsisältöön

Kesä -18

Kesä alkaa olla pikkuhiljaa ohi ja nopeastihan tuo taas meni. Kerrankin kyllä sai nauttia lämpimistä keleistä ihan yllin kyllin. Kuumuudesta johtuen pääasiallinen liikuntamuoto on ollut uiminen, johon Narniakin innostui toden teolla, pienellä omitajan avustuksella :D Heinäkuussa ei ole treenattu juuri mitään, muutamia pieniä kotitreeniä lukuunottamatta, eikä olla käyty kisoissakaan.






Kaksi Terran pojista, Zazu ja Elmo (Thunderbird & Niffler) kävi kesän aikana välikuvissa. Molemmilla kaikki kunnossa. Molemmilta kuvattiin kyynärät sekä olat ja lonkat kopeloitiin, Zazulta kuvattiin lisäksi selkää ja Elmolta kuunneltiin sydän. Kiitos omistajille aktiivisuudesta, nyt voi jo hieman hengähtää terveysjuttujen osalta, ettei kaikki ainakaan ole ihan sökönä.

Heinäkuun alussa saatiin vieraaksi Terran tyttö Kitka (plus muu kitkan lauma). Käytiin silloin tekemässä pentujen kanssa hieman aksaa, aksassa tytöillä on samanlainen palo tehdä hommia kuin äidillänsä, palkkana pääasiassa lelu molemmilla. Lisäksi käytiin vähän katselemassa lampaita. Kitkalla oli lampailla toinen kerta, intoa oli vähän liikaa ja aivoja vähän liian vähän. Mutta kun pentu saatiin rauhoittumaan ja ajattelemaan, niin sieltä alkoi löytyä jo ihan oikeaa ajatusta. Narnialla taas ei ollut ajatusta oikein muuhun kuin kakan syöntiin. Oli sen verran uusi tilanne ja paikka, ja epävarma mitä pitää tehdä, niin kulki suurimmaksi osaksi vain minun jalan vieressä. Pari oikeanlaista katsetta lampaitten perään, mutta ei sillä kertaa muuta. Tarkoitus olisi käydä uudestaan, josko jo jotain syttyisi.





Pojista Elmo ja Arlo (Occamy) ovat myös käyneet lampailla ja näyttäneet sielä ihan lupaavia elkeitä. Arlo on lisäksi tehnyt pikkuisen aksan ja tokon alkeita, Elmo on aloittanut hakutreenit. Zazu on tehnyt hyppytekniikkaa ja pentutokojuttuja. Kaikki pennut ovat siis päässeet kivoihin, aktiivisiin koteihin ja vaikuttavat oikein mukavilta harrastuskoirien aluilta.

Kesä on ollut oikein antoisa, vaikkei mitään ihmeitä olla tehtykään. Tai no allekirjoittanut joutui vähän tekemäänkin koiraharrastuksen ulkopuolisia asioita, nimittäin sain vihdoin valmiiksi opiskelut ja voin kutsua itseäni virallisesti metsätieteiden maisteriksi. Nyt sitten katsellaan mitä talvi tuo tullessaan. Ja kunnostaudutaan myös koiratreenien suhteen, josko päästäisiin aksakisojen lisäksi myös muihin kokeisiin.


Kommentit