Siirry pääsisältöön

Tulospäivitys

Sekä blogi että facebook-sivu ovat päässeet hieman hiljenemään tässä viime aikoina, mutta yritetään taas päästä ajan tasalla tapahtumissa.

12.5. käytiin juoksemassa muutama rata omissa kisoissa. Kaikki radat tuntui tosi hyviltä, mutta nollia ei kuitenkaan tullut. Ensimmäiseltä radalta hyl, kun uusin keinun. Terralle tuli joku aivopieru siinä ja tuli keinulta sivusta pois. Toisella radalla tippui rima huonon linjan takia, tällä vitosella oltiin muistakseni toisia. Viimeinenkin rata sujui aina loppupuolella asti kunnes itse vähän liikaa oletin enkä ohjannut ja Terra ei irronnutkaan oikealle hypylle. Kisoista jäi kuitenkin hyvä tuntuma.



27.5. valittiin agin sijasta näyttelyt, kun Joensuun Suvikareliaan oli kelpieille merkitty tuomariksi Marja Talvitie. Samainen tuomari on anatanut Terran siskoille Nastalle ja Fiinille molemmille ERIt, joten halusin käyttää Terran hänellä tuomaroitava, toiveissa viimeinen SERT. Kilpakumppanina meillä oli vain Huba junnu-uroksissa. Ja kuinka ollakkaan tuomari arvosti Terraa ERIn ja SERTin arvoisesti ja vieläpä kaiken kukkuraksi myös ROPin! Ryhmäkehiin en jaksanut jäädä, odotus olisi ollut useamman tunnin ilman minkäänlaisia sijoittumismahdollisuuksia ja seuraavan päivän graduseminaarikin kuumotteli hieman takaraivossa.. Nyt MVA-tittlein myötä näyttelyt saa Terran näyttelyt jäädä tähän. Seuraavaksi pääsee sitten nuoremmat koittamaan kehiin :)

10.6. Nurmeksen nurmikisoista tuotiin kotiin yksi hyl ja kaksi nollavoittoa. Hypäriltä lisäksi viimeinen h-serti eli Terra on nyt myös H-AVA! Radat oli vauhdikkaita ja itse meinasin kämmätä hyppyradalla, mutta onneksi sain tilanteen pelastettua :D Hyvillä mielein voidaan lähteä ensi viikon SM-kisoihin.



Kommentit