Siirry pääsisältöön

Pentuprojekti etenee

Vihdoin projekti on ottanut yhden askeleen eteenpäin, kun pentuja on laitettu onnistuneesti tilaukseen! :)

Terra aloitti jouksunsa 15.10. sunnuntaina. Minulla oli sovittuna Helsingin reissu seuraavalle viikonlopulle, joten oli päätettävä otanko Terran sinne mukaan vai tuonko Remin meille tullessani takaisin kotiin. Varmuuden vuoksi otin keskiviikkona (juoksupv 4.) progen, joka oli vain 0,3. Jätin siis Terran kotiin odottelemaan ja toin sulhasen meille sunnuntaina 22.10. (juoksupv 8.). Terra oli heti Remin nähtyään ihan täpinöissään, joten eikun heti illalla klo 23 koirat pihalle tutustumaan toisiinsa. Terra oli kovin valmiin oloinen, mutta Remin puolelta kiinnostus oli vielä aika lievää ja enemmän vain leikkimistä.




Maanantai ja tiistai päivät oli samanlaista flirttiä, kunnes sitten tiistai-iltana tärppäsi. Keskiviikkona  pariskunta oli erillään päivän, kun olin itse Juvalla paimennuspäivässä, mutta illalla saatiin toinen onnistunut astuminen. Eli astumiset tapahtui juoksupäivinä 10. ja 11.. Torstaina oli vielä yritystä, mutta kun ei ensimmäisellä yrittämällä onnistunut niin Terra lähti pois. Sen jälkeen Terraa ei ole enää kiinnostanut heilastelut, toisin kun tuota miespuolista ;D Nyt vain odotetaan ja kytätään kuumeisena pieniäkin vihjeitä tiineydestä..



Oli tosi kiva, että sain Remin tänne ja pääsin tutustumaan siihen vielä paremmin. Täytyy kyllä sanoa, että kovin on täyspäinen ja helppo koira! Remi lähti minun mukaan ongelmitta ja matkusti junassa nukkuen koko matkan. Heti meille tultuaan oli kuin kotonaan ja on edelleen. Nukkuu kun mitään ei tapahdu, mutta heti mukana mitä tehdäänkin. Ulkona olen voinut pitää huoletta irti ja ottaa kaikki vieraat ihmiset vastaan avosylin. Nappivalinta Terran sulhoksi :)
 





Kommentit