Siirry pääsisältöön

Kisatuloksia

Useammat kisat on jäänyt päivittelemättä. Elokuussa käytiin kisaamassa Kuopiossa kolme rataa, sieltä saldona hyl, hyppynolla 3. sijalla sekä viimeiseltä radalta vitonen (rima). Radat oli hyviä, hylly oli ihan oma moka. Syyskuun alussa kipastiin oman seuran kisoissa kaksi agirataa. Nämä kisat meni kyllä täysin päin peetä. Terra oli radalla jossain ihan omissa sfääreissä; kolisteli ja tiputti 50cm rimoja, karkasi keinulta ja tuli jokaisesta ohjauksesta läpi. Mikä lie viirannut, kun ikinä ennen ei ole tuollainen ollut.. 

Viimeisimpänä kisoina oli Poksilla järjestetyt piirinmestikset. Lauantaina osallistuttiin vain A radalla, joka oli joukkuerata ja sunnuntaina sitten yksilöpiirinmestaruusradoille. A rata meni nappiin, sieltä nollavoitto ja viimeinen A-sert ja täten Terrasta valio!

(c) Roosa Tykkyläinen
Sunnuntaina radat näytti paperilla haastavilta, mutta lopulta ne olikin tosi kivoja suorittaa. Hypäri sujui tosi hyvin, kunnes taas itse vähän töppäilin ja hyllytettiin. Terra tuli pikkuputkesta tiukemmin mitä oletin ja olin sitten itse väärässä paikassa enkä saanut ohjattua putken jälkeistä hyppyä. Loppu taas sujui ongelmitta. Toinen rata oli tosi hyvä ja sieltä tehtiin voittonolla. Haastavahko keppihaku onnistui täydellisesti, kontaktit oli nopeat ja muutenkin meno oli sujuvaa.




Nyt meillä on kasassa kuusi nollaa sisältäen tuplan, nollista kaksi on hypäreiltä. Eli jos sm-kisojen tulosvaatimukset pysyvät samoina kuin viime vuonna, niin meiltä puuttuu yksi nolla. Acen kisoihin olin suunnitellut vielä meneväni ja sen jälkeen jäädään odottelemaan juoksuja :)


Kommentit