tiistai 1. elokuuta 2017

Varps kisat

Sunnuntaina kisattiin kuumassa kesäsäässä Varkaudessa neljän radan verran. Tällä kertaa ei oltu kertaakaan nollan arvoisia. Ensimmäiseltä radalta tuli kaksi rimaa alas. Itse en nähnyt miten Terra ne tiputti, mutta kaverin mukaan hyppäsi kiireessä vain huonosti. Tätä ei olekaan aikoihin käynyt. Kelpi oli kyllä heti alkuunsa aika vireessä kun ei meinannut istua millään lähdössä.. Tällä kympillä oltiin kuitenkin kakkosia, kun ei nollia tullut kuin voittajalle.

Toiselle radalle oltiin menossa ihan tekemään nollaa kun se viimeinen serti poltteli mielessä. Alku oli hyvä ja Terra malttoi istua. Ennen puomia oli kohta, jossa Terra lähti vähän isolle kaarrokselle ja jäin sitä varmistelemaan. Sitten se tulikin ohjaukseen ja itselle tuli kiire perjättöön, jonka jälkeen ohjasin puomille huonosti ja koira ohitti sen. Plääh. No siinä suovottiin jonkin aikaa, kunnes päästiin jatkamaan. Puomin jälkeen hyppy ja kepit, jotka Terra yllättäen jätti kesken. Ne korjattua päästiin melkein loppuun asti kun vielä hyllytettiin väärään päähän putkea. Että se siitä sitten..

Kahdella viimeisellä radalla, jotka molemmat oli hypäreitä, tuli yhdet rimat alas. Toisella oli taas kelpillä kiire ja toisella tuli ohjeet vähän myöhässä. Muuten ihan jees ratoja. Toisella tein vielä japsin ekaa kertaa kisoissa ja se onnistui!

Seuraavat kisat onkin vasta elokuun lopulla Kuopiossa. Tässä välissä yksi viikonloppu pidetään ihan vapaaviikonloppu ja toisena käydään pitkästä aikaa misseilemässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti