Siirry pääsisältöön

Lieksa!

Uusi kisakausi startattiin varsin makoisasti Lieksassa parin viikon tauon jälkeen. Tehtiin 0-0-hyl-0, eli hyvällä mallilla jo tulevan kesän tulokset :) 

Eka radalla kelpi oli pikkusen irti ja kaarroksia tuli aika lailla, mutta silti nollavoitto. Agisertiä ei Jarilta voitu vastaanottaan, koska meillä on jo yksi hänen radoiltaan.




Toiseen rataan olen ehkä eniten tyytyväinen, koska onnistuin päädyn hyppyhässäkästä kunnialla. Kerkesin ohjata sen niin kuin olin suunnitellut eikä tullut rimoja yms.. Tältäkin radalta nollavoitto :)



Kolmas rata meni vähän plörinäksi. Kepeillä tuli virhe, kun Terra meni avokulman umpikulmana. Putkelta oli loiva käännös avokulmaan ja välimatka oli aika pitkä, käänsin itse ehkä vähän myöhään Terran kepeille. Myöhemmin tuli vielä hyl kun olin juoksusuoran jälkeen myöhässä ja ohjasin huonosti yhden hypyn, jonka Terra sitten hyppäsi takaisin päin. Myöhästyin tuosta kohdasta, kun en päässyt oikein liikkeelle tallattuani mutaiseen kohtaan ja jalka vähän lipsui. Muuten oli vähän välillä haastavaa liikkua tuolla sateen pehmittämällä kentällä. 

Neljäs rata oli hypäri. Pohtailin kovasti mitä kepeillä teen, kun edellisen radan keppivirhe jäi kummittelemaan mieleen. Niisto ei oikein kuitenkaan tuntunut itselle sopivalta ratkaisulta, niin päädyin lähettämään samalla tavalla kepeille kuin edelliselläkin radalla ja vaihtaa siinä samalla keppien toiselle puolelle. Se toimikin sitten oikein hyvin. Ihan jees rata muutenkin, vaikka lopussa mentiinkin vähän siksakkia, mutta nollavoitto sieltäkin ja meidän toinen hyppyserti!


Kommentit