Siirry pääsisältöön

Kisarapottia

Varkaudessa kisattiin pari viikkoa sitten. Kaksi rataa, joilta ensimmäiseltä vitonen ja toiselta nolla, 2. sija sekä ensimmäinen SERT-H :)  Ensimmäisellä radalla Terra ei oikein hakenut mutkaputkia ja sieltä sitten tulikin 5 kiellosta. Toisella radalla oli myös kohta, jossa piti vähän korottaa ääntä, että sain Terran oikealla radalle, mutta muutoin rata meni oikein kivasti. Loppuradan perjättö kohta onnistui todella hyvin, vaikka etukäteen jännitti, että kerkeänkö sinne ollenkaan.

Toinenkin sertitili avattu

Viikko sitten oli oman seuran perinteiset pääsiäiskisat Pärnällä. Hyvä draivi jatkui näissäkin kisoissa. Tulosrivi: 0-5-5-0. Ekalla nollalla viidensiä ja toisella nollalla kolmansia. Vitoset tuli renkaasta ja rimasta. Viimeisellä radalla olin lopussa myöhässä ja kun olisi pitäny kääntyä muurilta tiukasta Aalle niin Terra hyppäsi muuria suoraan todella pitkästä, josta tuli kaamea kaarros. Ilman sitä oltaisi ehkä voitu voittaa tuo viimeinen rata. Kokonaisuudessa olen tosi tyytyväinen päivän ratoihin ja kaiken kaikkiaan meidän tekemiseen tällä hetkellä. Kolmet viimeiset kisat on menneet tosi hyvin ja moni tuttukin on tullut sanomaan, että näyttääpä teidän meno nyt hyvältä. En tiedä mikä on loksahtanut kohdalleen, mutta hyvältä tuntuu. Oma ohjaaminen on nyt jotenkin rennonpaa ja rohkeampaa, ehkä luotto koiran osaamiseen on kasvanut eikä tarvitse varmistella. Tästä on todella hyvä jatkaa kesää kohti :) Videolla Pääsiäiskisojen ensimmäinen ja kolmas rata.



Tänään sitten lähdetäänkin kohti pääkaupunkia ja sunnuntaina olisi vuorossa se luonnetesti. Palataan asiaan sitten sen tiimoilta seuraavan kerran.

Kommentit