Siirry pääsisältöön

EO-karsinnat

Agilityvuosi aloitettiin helmikuun puolella Helsingissä. 16.2. suunnattiin siis Helsinkiin HAUn iltakisoihin. Siellä kaksi rataa: nolla ja 10. Nolla oli ihan hyvä, itse en vain liikkunut kovin hyvin, sijoituttiin 9.. Toisella radalla tuli keppivitonen ja kielto. Alla videon kympin radasta (nollarata näkyy Haun livestremvideolla kohdassa 46:27).


Viikonloppuna oli sitten EO-karsinnat ja halliSM-kisat Vantaalla. Lauantaina makseille kaksi rataa ja sunnuntaina yksi. Oli mukavaa startata isoissa kisoissa, eikä edes jännittänyt suuremmin. Lauantain ensimmäisellä radalla olin itse ihan "jäässä" ja koko ajan myöhässä, kerättiin 15 vp (rima, kielto, rima). Toiselta radalta myös 15, vaikkakin se oli jo paljon parempi suoritus kuin ensimmäinen. Tällä jälkimmäisellä radalla rimat oli 55-65 ja liekkö siitä johtuen koirakoilla tuli paljon rimoja alas. Meillä ei kuitenkaan tippunut kuin tuo kakkosrima.


Sunnuntaina palattiin hallille jo heti aamusta ennen kahdeksaa. Rata oli oikein hyvä lukuunottamatta kohtaa, jossa tuli kiellot ja sitten myös hylsy. Vaikka ei saatu kummoisia tuloksia koko viikonloppuna, niin olen tyytyväinen hyviin pätkiin, mitä tehtiin. Lisäksi viikonloppu oli muuten niin kiva, ettei pienet epäonnistumiset haittaa :) Sitähän tämä laji on; joskus onnistuu ja joskus ei. Paitsi, että jotkut taitaa onnistua aina ;D


Kommentit