Siirry pääsisältöön

Viime viikon vieras

Viime viikolla meillä oli mukava vieras kun sain Pepen hoitoon muutamaksi päiväksi. Alkuun piti vähän katsoa miten Terra hoitolapsen hyväksyy, mutta penska on niin fiksu muitten koirien kanssa, ettei ollut mitään ongelmia.




Pepe oli kyllä niin helppo vieras että. Kiltti, hiljainen, sisäsiisti ja oltiin missä tahansa niin se osasi rauhoittua. Ikäähän sillä on nyt 7 kk. Kokoa pojalla on noin 50cm.






Lauantaina mentiin käymään Poksin laajennetun hallin avajaisissa, jossa oli sekä mölliaksat että mätsärit. Ensi osallistuin Terran kanssa mölleihin kisaavien radalle. Terra huuti mennessään, mutta pysyi hyvin kuitenkin hanskassa. Alusta oli harmittavasti meille liian liukaus ja Terra kaatuikin yhden hypyn jälkeen kyljelleen. Siitä huolimatta tehtiin nopein nolla ja voitettiin.



Heti möllien jälkeen halliin rakennettiin match show-kehät. Olin jo alunperin suunnitellut osallistuvani mätsäriin Pepen kanssa, mutta paikan päällä rupesi jännittämään, koska ei oltu keretty harjoittelemaan kehäjuttuja ollenkaan.. No ilmoitin sitten kuitenkin Pepen pentuihin ja lisäksi Terra avoimiin. Tietysti kehät menivät päällekkäin, mutta onneksi oli apukäsiä. Ensin oltiin pentukehässä Peksin kanssa. Parikehä meni erittäin hyvin. Pepe seisoi hienosti paikallaan ja juokseminenkin sujui oikein mallikkaasti ilman hyppyjä tai vetämistä. Mitäpä superahne koira ei tekisi namien eteen.. Saatiin sitten punainen nauha. Aika hieno pentu! Jatkokehässä olikin sitten niin paljon muita koiria, että Pepeä alkoi jännittää eikä juoksemisesta tullut enää mitään. Ei siis enää sijoituttu, mutta silti olen niin tyytyväinen pennun käytökseen. Ekaa kertaa tekemässä tuollaista vieraassa paikassa ja vielä melko vieraan ihmisen kanssa. Terran kanssa käytiin punainen nauha ja sijoituttiin vielä punaisten avoimen koirien neljänneksi.



Pepe on siis osoittautunut oikein kivaksi kelpieksi. Vaikka se on paljon rauhallisempi kuin Terra, niin siltä löytyy kuitenkin myös ominaisuuksia harrastuksiin. Ahne se on kuin mikä ja se leikkii kivasti vetoleikkejä, vaikkakin lelun palautus ei ole vielä ihan hallussa :D Sosiaalinen niin ihmisiä kuin koiria kohtaan. Ei ole mikään tuppautuja kuten Terra, käy vieraat tervehtimässä, mutta ei välitä välttämättä sen enempää. Tutut saa sitten innokkaammat terveydykset :) Kaiken kaikkiaan mukava tyyppi, jonka olisin voinut jättää itsellekin asumaan.



Kommentit