Siirry pääsisältöön

Pitkä viikonloppu etelässä 2; erkkari

Helsingin lenkkipolut

Lauantaille meillä oli aluperin suunnitteilla Sbcak ry:n tokon rotumestis, mutta Terran juoksut ei kerenneet loppua ajoissa eikä siten voitu osallistua. Kävin kuitenkin seuraamassa avo- ja alo-luokat ja kannustin toista nallikalliolaista. Harmitti kyllä kun jouduin meidän osallistumisen perumaan ja kun muutenkaan ei osanottajia ruuhkaksi asti ollut..

Aloluokan kärkikolmikko

Erkkari oli sitten sunnuntaina vuorossa Tervakoskella. Halusin käydä seuraamassa kelpieitä ja samalla sitten Terran sinne ilmoitin. Mukava päivä tulikin vietettyä oman kennelporukan seurassa aurinkoisessa säässä. Avonarttuissa oli 9 koiraa. Terra sai EH:n, jota parempaa en siltä päivältä ja tuomarilta odottanutkaan. Arvostelu itsessään on hyvin Terran näköinen ja siinä on mainittuna kaikki ne puutteet, jotka tiedän Terrassa olevan.


"Eloisasti esiintyvä narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Rintakehä saisi olla syvempi ja täyteläisempi. Riittävä luusto. Hieman vaaleat pyöreät silmät. Hyvin kiinnittyneet korvat. Hyvä ylälinja. Hieman niukat, mutta tasapainoiset kulmaukset. Ei tänään turkissaan. Liikkuu erittäin hyvin sivusta katsottuna, mutta tulisi liikkua yhdensuuntaisemmin edestä ja takaa. Hyvä luonne." 



(c) Niina Kälvinmäki

Kommentit