Siirry pääsisältöön

Tik tak...

Juhannuksen kunniaksi käytiin Savpk:n järjestämissä Jussin juoksuissa spurttaamassa muutamat radat. Keli oli lauantaina kuuma kun mikä, mutta onneksi kisakentän vieressä oli järvi, jossa oli helppo käydä koiraa kastamassa starttien välissä. Muutoinkin paikka oli huippu, taitaa pitää ensi vuonna juhannussuunnitelmat siirtää kokonaan Savonlinnan suunnille ;)

Ensimmäisellä radalla tippui rima, sillä sijoituttiin viidenneksitoista. Rata tuntui itsestä jotenkin hätäiseltä, mutta sitä ei valitettavasti tullut videolle, että olisi voinut tarkistaa miltä se näytti. Toiselta radalta huolimattoman ohjauksen takia hyl.

Päivä alkoi pikkuhiljaa laskeutua illan puolelle ja lämpötila sitä myöten siedettäväksi juosta. Terrassa ei onneksi näkynyt mitään väsymyksen merkkejä, joten viimeinen ratakin lähdettiin tekemään täysillä. Ja hieno nollarata tehtiinkin. Nollia ei ollut tullut kovin montaa, joten hetki jännättiin mille sijoitukselle meidän aika riittäisi. Jännitys nousi vielä asteen verran, kun kuuluttaja kertoi, että radalta jaetaan serti. Ihan tippa tuli linssiin, kun kuulin meidän olevan sijalla kaksi ja että me saadaan serti! Valiokello on nyt siis käynnistetty.





Eihän tätä vielä oikein meinaa uskoa todeksi ja että meillä on oikeasti joskus mahdollisuuksia valioitumiseen. Miun pieni kelpie on niin hieno ja taitava! Vastahan myö aloitettiin kisaaminen ja nyt jo ollaan tässä, aika huikeeta<3



Kommentit