Siirry pääsisältöön

Sopii näyttöön ja käyttöön

Toukokuun viimeinen viikonloppu meni (taas kerran) hyvin koirapainotteisissa merkeissä. Lauantaille oli luvassa Suvikarelia ja sunnuntaille Poksin asksakisat.

(c) Roosa Tykkyläinen

Esitin ensin kaverini lagoton pennun sen ensimmäisessä näyttelyssä. Pentu esiintyi hienosti ja oli ROP-pentu ja sai KP:n. Myöhemmin päivällä oli vuorossa kelpiet ja Terra oli ilmoitettuna kehään neljän muun kelpien kanssa. Näyttelyihin mentiin taas huvin vuoksi ilman sen suurempia odotuksia. Suureksi yllätykseksi Terra miellyttikin tuomaroinutta Tino Peharia sen verran, että antoi erin ja sa:n ja pari ruusukettakin saatiin :P

"Good proportion of body. Good head. Enough stop. Could have better eye expression. Good topline & front. Correct rear angulation. In movement a bit narrow behind."  
AVO ERI SA Pn2 SERT vara-CACIB

Nyt vähän kyllä puraisi näyttelykärpänen.. Pitäähän sitä yrittää saada kaksi muutakin sertiä!

Sunnuntaina vaihdettiin toisenlaisen sertin metsästykseen ja helteisessä säässä startattiin neljällä radalla. Tulosrivi tällä kertaa HYL-0-HYL-HYL eli yhden nollan taktiikalla jatketaan kolmosissa. Eipä siellä kummempia tapahtunut, ihan hyviä ratoja. Nollalla sijoituttiin kolmansiksi. Kaikki suoritukset löytyvät tuubista, alla nollarata:




(c) Roosa Tykkyläinen

(c) Roosa Tykkyläinen

Kommentit