Siirry pääsisältöön

SM-agility 2016

Perjantaiaamuna autoon pakattiin kaksi naista, kaksi koiraa ja hirveästi tavaraa ja otettiin suunnaksi Nastola. Viikonloppuna tarjolla oli tuutin täydeltä agilityä. Perjantaina kaikille kolmosille avoimet kisat, lauantaina joukkue sm-kilpailut ja sunnuntaina yksilö sm:t. Yksilöihinhän meillä ei ollut vielä tänä vuonna mitään asiaa, mutta perjantaina kirmattiin kaksi rataa ja lauantain joukkuekisassa edustettiin JoAa. Oli hienoa päästä ensimmäisiin sm-kisoihin haistelemaan tunnelmaa ja vähän jo kokeilemaan omaa suoriutumista isoissa kisoissa.



Perjantaina käytiin ensimmäisenä majoittumassa meidän yöpaikkaan, joka sattui olemaan vain 10min päässä kisapaikalta. Sen jälkeen siirryttiin kisapaikalle ilmoittautumaan ja varaamaan telttapaikkaa tavaroille. Teltan pystytys tapahtui "ihanassa" kaatosateessa, mutta onneksi ilma poutaantui hieman myöhemmin ja loppu päivä saatiinkin nauttia auringosta.

Ensin meillä oli vuorossa hypäri, jolla vähän liideltiin ohi hyppyjen putkiin. Noh aina ei voi mennä täydellisesti :D Toisella startilla pysyttiin jo paremmin oikealla radalla. Meno tuntui hyvältä, mutta yhden hypyn takaisin hyppy hyllytti lopulta meidän radan. Harmittava hyl, mutta rata oli muutoin tosi hyvä.



Lauantain joukkueradalla oltiin 2. koirakkona. Lähtökarsinassa omaa vuoroa odotellessa tuntui pienen pieni jännitys, mutta se vähäkin hävisi lähtöön astellessa. Jännää, että vaikka olen koko ikäni ollut hirveä jännittäjä kaikenlaisissa esiintymisissä, niin agilityssä minua on aina jännittänyt hyvin vähän ja nykyisin ei juuri yhtään. Maidän rata oli sujuva, vain ensimmäinen rima tippui, joten tulokseksi 5. Lopulta meidän joukkueen sijoitus oli 44./96 tuloksella 20.


Sunnuntaina jännättiin tuttujen suorituksia ja viikonloppu huipentui huikeaan maksien yksilöfinaaliin. Viikonlopusta jäi käteen treeni-ideoita ja kova kisainnostus. Jäädään innolla odottamaan ensi vuoden sm-kisoja, jotka sattuukin olemaan meitä lähellä Lappeenrannassa.


Kommentit