Siirry pääsisältöön

Isojen tyttöjen luokassa

Kolmosluokka korkattu Wuoks ry:n skaboissa. Ja korkattiinkin ihan rytinällä :D Ekalta radalta nimittäin neljä rimaa alas ja yksi siivekekin kumottiin.. Terra harvemmin rimoja tiputtelee, nyt räiskittiin sitten ihan kunnolla. En oikein tiedä mistä johtui, kun muilla radoilla ei tippunut yhtään rimaa. Uuden väriset rimat, kiire, 60cm rimat, huono ohjaus...? Pääasia, että korjasi muille radoille hyppäämistään. Muutoin rata oli ihan ok. Oman huitomisen takia olisi hylly tullut joka tapauksessa, mutta muuten mentiin ihan yhtä matkaa.


Toisella radalla ohjaaja tussaroi vähän lisää. Jäin puomin jälkeisen suoran aikana jälkeen ja hätäpäissä jarruttelin koiran menoa liian aikaisin. Siitä ensin kielto ja vielä hylly. Lisäksi vikalle putkelle lähettäessä huomasin seisovani ihan putken suun edessä ja nimenomaan seisoin kun olisi pitänyt olla jo menossa. Loppu koukerot sitten suunnittelemattomalla takaohjauksella.


Viimeisenä vuorossa ollut hypäri näytti alkuun vaikeimmalta radalta, mutta sillä tuli kaikista eniten (13kpl) nollia. Itseä jännitti ja epäilytti alkutykityksen jälkeen tehtävä persjättö, mutta päätin kuitenkin sitä yrittää. Persjätöt on itselle vaikeita, mutta ihan ok tuo kuitenkin onnistui. Sen sijaan parilla hypyllä sitten jumitettiin ja luulin, että niistä olisi tuomari antanut kiellot. Nollana kuitenkin maaliin, sija 11.. 






Kommentit

Lähetä kommentti