Siirry pääsisältöön

Pääsiäiskisat

Pääsiäisenä kisattiin perinteisesti Joalla, samalla ne oli meidän ensimmäiset kotikisat :D Radoilla oli muutamia hieman kinkkisiä kohtia, mutta ei kuitenkaan mitään teknisesti vaikeata suhteessa meidän tasoon. Pakka pysyi hyvin kasassa ja tehtiin tuloksia joka radalta.

Ekalta radalta heti nollavoitto ja LUVA plakkariin. Muutama isompi kaarros, mutta muuten ei mitään ihmeitä. Toiselta radalta tuli kielto tiukasta kääntymiskohdasta (en tainnut muistaa käskyttää hyppyä, jarrutin vain) ja kolmanneksi vikalta esteeltä tippui rima. Viimeiseltä rata suoritettiin vitosen arvoisesti kun Terra ei malttanut tehdä keppejä kunnolla. Aikaa tuhraantui kepeillä ja lisäksi Terra kaatui viimeisessä putkessa, joten hädin tuskin päästiin ihanneaikaan (-0.13), mutta sillä sijoituttiin kuitenkin vielä kolmanneksi.

Kisat olivat Joa:n 10 v juhlakisat ja jokaisen luokan paras palkittiin vielä erikseen, kolmella tuloksella myö Terran kanssa oltiin kakkosten parhaat :) Olen tosi tyytyväinen meidän suorituksiin, ehkä seuraavissa kisoissa hankitaan sitten se viimeinen nolla.



Kommentit