Siirry pääsisältöön

Mitä saatiin aikaan

Pieni katsaus viime vuodenvaihteessa asettamiini tavoitteisiin ja miten ne saavutettiin.


 
KENDI

Toko:
-seuraaminen paremmaksi ts. tiiviyttä ja oikean paikan hahmotus
-voi-liikkeiden treenaus kisakuntoon ja uusien sääntöjen liikkeiden opettelua


Ei treenattu Kendin kanssa juurikaan tokoa, ihan vain hömppäiltiin silloin tällöin. Päätin, etten aio enää kisata Kendin kanssa tokossa.
 
Rallytoko:
-aloittaa alokasluokan harjoittelu
-startata mahdollisesti alokasluokassa, jos kokeita on lähellä


Rallya ollaan tehty jonkun verran ja kokeeseen oli tarkoitus mennä viime keväällä, mutta tuli muuta menoa. Alo-liikkeet on hallussa.

Terveys:
-Kendillä on pieni rasvapatti (?) rinnassa, joka ei ole kasvanut vuoden aikana yhtään, toivotaan siis ettei se tulevaisuudessakaan kasva eikä sitä tarvitse operoida
-pysyä tietysti ylipäätänsä terveenä edelleenkin
-käydä fyssarilla aukomassa jumeja


Kendi on pysynyt terveenä ja patti rinnassa ei ole kasvanut. Fyssarilla käytiin kolme kertaa, selkä oli jumissa, mutta se saatiin pehmiteltyä.








TERRA

Agility:
-kontaktit ja kepit kuntoon, käännöstreeniä
-kisakuntoon,startataan syksyllä virallisissa, jos ollaan valmiita


Startattiin elokuussa ja noustiin viidellä startilla kakkosiin. Kakkosissa ollaan enimmäkseen kerätty vain hyllyjä, mutta on sieltä yksi LUVAkin saatu. Agilityn osalta koen meidän tavoitteet hyvin saavutetuksi. Terra on taitava, kunhan saadaan rutiinia ratasuorituksiin ja pikkuvirheet pois sieltä kisoista niin eiköhän sieltä ala tuloksia tulla.

Toko:
-seuraamiseen kestoa
-alokkaan korkkaus mahdollisesti kesällä
-uusien sääntöjen mukaisten liikkeiden opettelu
-pidetään hyvä vire ja fiilis tekemisessä


Tokossa alo korkattiin alkukesällä vähän extempore. Muutamaa pistettä vaille ykkönen saatiin. Syksyllä uusilla säännöillä käytiin parantamassa suoritus vahvaksi ykköstulokseksi. Seuraaminen on hyvällä mallilla, kestoa on siis saatu. Tällä hetkellä se on vaan vähän turhan edessä ja tiivis. Keväällä/alku kesästä, juuri ennen ekaa koetta, oli ongelmia vireen ja fiiliksen kanssa. Jonkinlainen valeraskaus sattui juuri siihen kokeen alle. Mutta sen jälkeen ei ole ollut ongelmia ja Terran tekemisen meininkiä ei voi kun kehua :)

Terveys:
-silmätarkki ja luustotutkimukset viimeistään kesällä ja toivotaan tietysti hyviä tuloksia
-pysyä terveenä kaikin puolin


Keväällä tehtiin terveystarkit, kaikki muu priimaa, mutta C:n lonkat oli pettymys. No siitä on päästy yli ja niillä mennään mitä on annettu. Muuten Tepa on ollut terve. Selässä oli yksi jumi, joka ilmeisesti tullut liukastumisen seurauksena ja se käytiin hoitamassa fyssarilla.





Kommentit