Siirry pääsisältöön

Kaksvee

Terra täytti viime torstaina 2 vuotta! Mihin tää aika oikein menee?? Meillä on kyllä ollut oikein mukavat yhteiset kaksi vuotta ja toivottavasti vielä monta edessä. Terrasta on kasvanut mahtava harrastuskoira, jonka kanssa on ilo treenata mitä vaan. Se on miun lellikki, vaikka se onkin välillä vähän tuhma.. :D Pienistä vioistaankin huolimatta ihan täydellinen miulle <3



Vihdoin sain koottua viime kuulta Caloanderin Jennan koulutuksen videopätkät yhteen ja tässä ne nyt olisi.



Eilen päästiin tekemään tokossa koemainen treeni ja käytiin vähän katsomassa millä mallilla avon liikkeet on. Terralle sattui juoksut samaan syssyyn, mutta onneksi saatiin housut jalassa mennä tokoilemaan eikä onneksi housut haitanneet menoa yhtään. 


Paikkis oli kympin arvoinen. Seuraamisesta oltaisiin saatu tuomarin mukaan 8 tiiviyden takia, paikan piti kuulemma hyvin. Seuruupaikka on siirtynyt nyt vähän liian eteen, joilloin Terra estää vähän miun liikkumista. Tykkään muuten Terran seuraamisesta, mutta hieman voisin sitä paikkaa viilata taaksepäin. Jäävät (maahan ja seiso) oli tosi hyvät. Luoksetulo myös hyvä. Nouto hyvä, mutta palautusasento jäi vähän vinoksi. Kaukot muuten ok, mutta kävi makaamaan toinen etutassu rinnan alle ja ekaan vaihtoon tarvitsi kaksoiskäskyn. Housujen takia makuuasento oli vähän huono koko kaukojen ajan. Hyppy hyvä. Ruutu ja kierto on molemmat yksittäisenä valmiit liikkeet, mutta tuolla hallissa ei Terra niitä bongannut. Tähän siis tarvitaan eniten treeniä.


Ihan hyvällä mallilla meillä on avo-liikeet. Katsellaan tuossa ensi vuoden puolella kokeita. Ja taas saa olla ihan super tyytyväinen kelpin asenteeseen tehdä hommia!










Kommentit

  1. Ihan älyttömän upeaa katsottavaa teidän agility :) Terralla näyttäisi ihanasti olevan järki päässä ilman että se syö vauhtia yhtään, ja hyppääkin niin kauniisti kelpieksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) miusta kans Terra hyppää kivasti ja mikä parasta rimat tippuu aika harvoin. Vauhtiakin on ihan omiksi tarpeiksi :D

      Poista

Lähetä kommentti