tiistai 13. lokakuuta 2015
Viikonloppuna kisattiin Joalla pari rataa. Ensimmäisellä radalla hyllytettiin väärään putkenpäähän ja kepit oli kadoksissa. Kepeille oli ihan helppo kulma, mutta Terra meni ensin toiseen väliin, korjauskerralla lopetti kesken ja vasta kolmannella kerralla saatiin onnitunut kepitys.. Kepit tulee nyt erikoistreeniin. Toisella radalla kepit kolmantena esteenä ja jännitin niitä, mutta nyt ne menikin ok. Kontaktit oli aika liipasimella taas kerran ja tokalla radalla Terra lähtikin Aalta vähän liian aikaisin, joten seuraavien hyppyjen ohajus ei ollut kauhean hyvä ja näistä johtuen loppu radan ohjaus oli aika takapainotteinen. Mutta kuitenkin nolla sieltä väännettiin! Nolla rataa ei harmittavasti tullut videolle. Saatiin siis meidän ensimmäinen LUVA kakkosista.
Viikko sitten sekä Terra että Kendi pääsi fyssarin käsittelyyn. Kendillä samat jumit selässä kuin ennenkin, niille uusintakäsittely parin viikon päästä. Terralle fyssari oli ensimmäinen laatuaan. T oli pari kertaa viikon sisällä saanut "venyttelykohtauksen", jossa se siis venytteli todella voimakkaasti takajalkojaan ja on hetken vaisu. Ensimmäisellä kerralla myös vinkaisi kun käteni osui sen oikealle puolelle lantiota. Epäilin siis, että siellä voi jotain jumitusta olla. Ja oikealta puolelta selkälihaksista lantion kohdalta löytyikin kipupiste, jota fyssari sai jonkin aikaa pehmitellä hieroen ja laserilla. Epäili, että on venäyttänyt sen kohdan juostessaan/liukastuessaan. Ei mikään ihme, sillä eihän tuo liikkumistaan millään tavoin varo oli pohja liukas tai ei.. Muutoin lihakset olivat oikein hyvässä kunnossa.

Kuvan ilme kuvaa hyvin Terran luonnetta :D

Tuttujen lajien tokon ja agin lisäksi nyt syksyllä ollaan kokeiltu vähän myös rally-tokoa. Olen jo pidemmän aikaa halunnut ko. lajia kokeilla. Olen siitä myös kaavaillut Kendille eläkeläislajia, koska agi ei treenata ja kisata Kendin jäykkyyden takia ja tokoa en jaksa sen kanssa enää viilata. Keväällä olisi tarkoitus käydä rallykokeissa ainakin Kendin kanssa, miksi ei Terrankin. Tokopohjalla ainakin alokasluokka menee varmaan aika helposti. Kunhan vai itse perehdyn lajin sääntöihin vähän paremmin vielä.

Collie leikkii lehmää, mutta mitä kelpie tekee?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti