Siirry pääsisältöön

Voitto kotiin

Pitkään vaivannut kisakuume sai vihdoin tyydytystä kun pääsimme osallistumaan lauantaina Poksin agilitykisoihin ja samalla korkattiin Tepan kisaura. Tuomarina toimi Reetta Pirttikoski, jonka radat oli varsin kivat. 

A-radalle lähdettiin hyvillä mielin, en ihme kyllä jännittänyt yhtään kun olin vain niin innoissani päästessäni kisaamaan pitkästä aikaan. Tai no pienen pieni jännitys oli radalla päällä kun itsellä tuntui olevan kova kiire, jonka takia vapautin Terran kontakteilta liian nopeasti, hyvä kun koira kerkesi edes 2on2off asentoon :'D Ennen keinua hypyllä olin vähän myöhässä ja omat ajatukset sekaantui hetkeksi. Tämän seurauksena käskytin keinun puomin käskyllä ja Terra liiti keinun läpi. Keinu uusiksi ja siitä sitten hylly. Muuten rata sujui kivasti. Pahoittelen videon asentoa :)


B-rata oli eka rata toisin päin. Putkelta mentiin suoraan keinulle, joten painoin mieleeni, että keinulle täytyy jarruttaa. Hidastin omaa vauhtia ennen keinua, käskytin tällä kertaa oikein ja painokkaasti, Terra meinasi tulla vieläkin läpi, mutta pysyi kuin pysyikin laudalla. Keinua ollaan tehty kaiken kaikkiaan suht vähän ja se on treeneissä ollut omaan makuun liian hidas. No ei tarvii näköjään hitauden takia ainakaan enää huolehtia :D nyt tietää, että Terran vire nousee paljon korkeammaksi kuin treeneissä, mutta pysyy kuitenkin ihan hallittavissa mitoissa. Vireen takia puomin alastulo vähän valahti, mutta en ruvennut korjaamaan. Näin ollen tehtiin NOLLA ja vieläpä radan nopein sellanen. Huh huh! Vähänkö siistiä :)


C-rata meni taas kivasti, mitä nyt Terra irtosi vähän väärälle esteelle. Hylly siitä siis, mutta olen silti tähänkin rataan tyytyväinen. Tepa teki myös tosi hienot kepit. Koska alla oli hyl, niin loppusuoralla lähdin tietoisesti etenemään reilusti kepeillä ja Terra teki ne hienosti loppuun vedätyksestä huolimatta. Harmillisesti tätä rataa ei tullut videolle puhelimen muistin täytyttyä.

Ekoista kisoista jäi tosi hyvä fiilis ja polte päästä pian seuraaviin kisoihin. Terra oli hieno keepi kiituri <3

Kommentit