Siirry pääsisältöön

To the next level

Viikonlopulle oli luvassa neljä starttia savpk:n kisoissa; lauantaille kaksi ja sunnuntaille kaksi.

Lauantai-aamuna startattiin ensimmäisellä radalla vähän jälkeen yhdeksän. Keli oli heti aamusta aurinkoinen ja kuuma, kun jo pelkkä seisominen hikoilutti niin olisittepa nähneet miut radan jälkeen :D Radalle lähdin hyvillä mielin ilman minkäänlaista jännitystä. Kontaktit oli taas aika vauhdikkaat, kun ohjaaja ei malta vaatia kunnollista pysähtymistä. Muuten rata sujui varsin mallikkaasti ja nollana tultiin maaliin. Voittohan sieltä napsahti.



Toiselle radalle samoilla fiiliksillä ja samalla tyylillä maaliin.



Aika huikeeta! En olis ikinä uskonu, että näin nopeasti noustaan kakkosiin. On miulla vaan huippukelpi käsissä. Palkintojen jaossa meinasi ihan tippa tulla linssiin onnesta, onneksi oli aurinkolasit päässä :)

Sunnuntaina sitten kakkosten radoille kurvailemaan. Ei oltukaan enää ihan niin samalla radalla kun lauantaina, mutta ei kuitenkaan mitään suurempaa sekoilua. 

A-radalla pari esteen ohitusta, jälkimmäistä en enää jäänyt korjailemaan, joten hylly siitä.


B-radalta heti alkuun hyl. Kakkosesteelle tein ihmisnuolen, johon Terra ei reagoinut millään tavalla, vaikka ko ohjausta on harjoiteltu ja se toimii Terralle hyvin. Kelpillä oli ilmeisesti omanlainen rata mielessä. Tämän jälkeen suunnat meni sekaisin ja kolmoshyppy suoritettiin molempiin suuntiin. Puomin alastulon uusin kun tuli niin selkeästi läpi. Ja yksi kielto vielä putkelta.


Hylsyistä huolimatta olen sunnuntainkin menoon tyytyväinen. Käännökset oli hyvät, Terra reagoi rytmityksiin tosi kivasti. Myös keinut oli hienot. Polte kisaamaan on edelleen kova, joten parin viikon päästä taas radalle :)

Kommentit