Siirry pääsisältöön

Kevät tuli, lumi suli, puro sanoi puli puli

Pakkaspäivät ovat tältä erää takana ja kevät on hyvässä vauhdissa. Pienoinen motivaatiopula on ollut blogin päivittämisen suhteen. Kaikenlaista on kuitenkin touhuiltu, enimmäkseen agilityä.

Tammikuun lopussa oltiin Oreniuksen Juhan koulutuksessa. Videotakin sieltä on, mutta en ole saanut niitä erinäisten teknisten vaikeuksien takia yleiseen jakeluun.. No ei niissä kyllä paljoa katsottavaa olekaan, meillä koulutus meni lähinnä päällejuoksujen harjoitteluun. Ne on olleet alusta asti vaikeat Terralle ja ollaankin treenattu niitä erikseen. Ne olikin jo sujunut ihan hyvin, mutta koulutuksessa Terra tuli kerta kerran jälkeen ohi päällejuoksuhypyistä. Todennäköisesti vauhdin kasvaessa ei vain keskittynyt niihin enää. Seuraavalla viikolla käytiin treenaamassa keskenämme samaa rataa, jolloin päällejuoksuissa ei ollut enää mitään ongelmaa.

Maaliskuu käytiin treenailemassa ahkerasti, kun hankin kuukausikortin hallille. Enimmäkseen keskityttiin kontakteihin (A ja puomi) sekä keppeihin. Kepit menee jo kokonaisena ilman apuja, mutta vauhdin ja varmuuden lisäämiseksi käytän vielä ohjureita alussa ja lopussa. Tässä video kepeistä maaliskuun alusta, jolloin vielä oli kaikki ohjurit. Kontaktit ovat tosi hyvällä mallilla. Keinua pitäisikin sitten seuraavaksi ruveta työstämään, sitä ei olla tehty kun pari kertaa. Kontaktien ja keppien lisäksi ollaan tehty joka kerta ratapätkää. Ja täytyy kyllä itsekin sanoa, että kivasti se pikkukeepi kulkee <3

 

Joan perinteisissä pääsiäiskisoissa olin tällä kertaa vain turistina. Kyllä siinä teki mieli vaan itse kisaamaan! Mutta ehkäpä jo kesällä. Olen suunnitellut, että aloitetaan Terran kanssa kisaaminen heti kisaiän täytyttyä, jos vain kaikki esteet ovat siihen mennessä valmiit. Kohta päästäänkin taas omalle kentälle treenaamaan, kunhan se vain sulaa kokonaan. Vähän helpottaa harjoittelua, kun voi mennä milloin vaan itselle sopii. Talvi kun on ollut vähän hajanainen aksaamisen kannalta kun omalla kentällä ei ole voinut treenata ja hallille on päästy vain joulukuussa ja maaliskuussa kuukausikortilla. Mutta sieltä se kesä ja ulkokausi tulee!



Kommentit