Siirry pääsisältöön

Syyskuun vieraita ja tuloksia

Viime kuussa meillä oli taas vieraita, kun ensin Pepe tuli hoitoon ja lisäksi Kitka tuli käymään vierailulla Nasta-tädin kanssa. Pepe tuli meille alunperin hoitoon kahdeksi viikoksi omistajansa reissun ajaksi, mutta hoito lyheni vain viikkoon, kun sekä Terra että Narnia päättivät aloittaa juoksut. Nyt siis Napellakin ensimmäiset juoksut, 9kk ikäisenä. Pepe oli kyllä taas niin vaivaton vierailija, eikä pahemmin hötkynnyt edes tyttöjen hyvien hajujen perään, mutta oli kuitenkin turvallisempaa siirtää muualle toiseksi viikoksi, ettei vain käy vahinkoa. Luonteensa puolesta Pepe kyllä olisi oikein hyvä sulhoehdokas kelle vain, että sen puolesta olisi edes haitannut pienet vahinkolapset :D mutta ensin pitäisi poika käyttää terveystarkeissa ja saa muutenkin kasvaa ihan rauhassa vielä ennen mitään jalostussuunnitelmia. Kun Pepe oli meillä ollut vajaan viikon, liittyivät porukkaan vielä Terran tyttö Kitka ja Terran sisko Nasta omistajansa kanssa. Kivasti meni koko porukka lenkillä kerralla, vaikka vanhemmat siskokset eivät välttämättä parhaita kaveruksia keskenään olekaan..

<3

Juoksupyllyt ja herrasmies :)


Viikonlopulle (22.-23.9.) oli ohjelmassa aksakisat. Ensin lauantaina pääsin itse pitkästä aikaa kisaamaan ykkösissä, kun sain lainaohjata Terran veljeä Rioa. Ollaan treenattu ehkä kokonaiset kaksi kertaa Rion kanssa yhdessä ja edellisestä kerrasta on lähes vuosi, että hieman jännitti miten yhteinen sävel löytyy. Ekalla radalla Rio oli selvästi hieman hämillään ja epävarma. Toinen rata jo parempi, mutta kepit ei meinanneet onnistua millään. Kolmannella radalla tehtiin kokonaisuudessa jo tosi hyvä rata. Ainoastaan alussa käänsin Rioa liian löysästi varoen, ettei vain rima tipu, jolloin Rio ei kerennyt lyhyellä estevälillä enää korjaamaan linjaa seuraavalle hypylle ja törmäsi siihen. Vaikka tuloslistaan tuli vain hyllyjä, jäi kuitenkin päivästä hyvä fiilis.


Sunnuntaina vuorossa Terran radat. Ekalla radalla kelpi oli lentoon lähdössä, tokalla koottiin pakka hyvin kasaan ja tehtiin voittonolla, mutta kolmannella taas vähän mentiin metsään. Alla nollarata. Nollia meillä on nyt kasassa viisi. Seuraavat kisat taas Poksilla marraskuussa.



Kisojen lomassa pennut pääsivät vielä juoksemaan kolmen muun vieraan kelpien kanssa, kaikkia hieman jänskätti uudet tuttavuudet, mutta sopuisasti mentiin lenkki yhdessä. Ja tietysti siskokset nauttivat täysin rinnoin taas toistensa kanssa painimisesta. Kiva kun ne tulevat niin hyvin toimeen keskenään <3

Terra, Narnia, Pepe, Kitka, Nasta




Kommentit